BİR AFET MASALI
Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerinin müziklerini yaptığı afetlere karşı bilinçlendirme eğitimi ilk kez bir müzikalle yapıldı. Bir Afet Masalı Müzikalinde çocuklar hem eğlendiler, hem de kendi hayatlarını nasıl kurtaracaklarını öğrendiler.
Oyuncular Kadıköy belediyesi çalışanları..
Afet Masalı’nın kahramanlarıysa tamamen hayatın içinden. Su, diş fırçası, terlik, çanta, pil, fener, radyo, konserve gibi günlük hayatımızı idame ettirmek için ihtiyaç duyduğumuz her şey bu oyunda birer karaktere bürünüyor. Karakterleri canlandıranlar ise Bak-Kadıköy ekibi. Yani Kadıköy Belediyesi’nde çeşitli müdürlüklerde görev yapan belediye çalışanlar.  İlk kez bir oyunda rol almanın heyecanını yaşayan takım üyelerinden kimisi yangın tüpü, kimisi afet durumunda çantamızda bulunması gereken konserve oldular.
Çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan "Bir Afet Masalı" müzikali Kadıköy Belediyesi Kültür Merkezleri'nde sahnelenmeye devam edecek. 24 Mart Perşembe 10:30, 12 Nisan Salı 10:30'da Caddebostan Kültür Merkezinde, 10 Mart Perşembe'de Barış Manço Kültür Merkezin'de izlenilebilecek.

Anasayfa | Hakkımızda | Basında BAK | Faaliyetlerimiz | Operasyonlar
Eğitimler | Videolar | Fotoğraflar | Duyurular | İletişim